Onderweg naar Mexico, San diego of Fort Lauerdale
Door: Tineke
Blijf op de hoogte en volg Tineke en George
22 Maart 2020 | Chili, San Antonio
We hebben goed en slecht nieuws.
Gisteravond hoorden we van de Kapitein , dat we opstoomden naar Fort Lauerdale. Plan A was om via het Panama Kanaal door te varen naar Fort Lauerdale en dat we daar een vlucht zouden kunnen nemen naar huis.
Plan B was ,als we niet door het Panama kanaal mochten om te proberen in Mexico een haven te vinden. Plan C was om door te vareen naar Sant Diego en daar van boord te gaan. Maar er lagen zoveel schepen van de HAL voor de kust dat het niet zeker was waar we van boord zouden kunnen.
Iedereen blij en we kregen bij het diner Champagne gratis aangeboden.
Vanmiddag om 2 uur lagen we heerlijk in de zon aan het Lido dek toen de kapitein met een belangrijke mededeling kwam. Wij allemaal blij want we dachten te horen waar we aan land zouden gaan zodat we onze thuisvluchten konden gaan regelen.
Er was echter een zieke aan boord vastgesteld met influenza waarvan ze nu gingen onderzoeken of deze persoon corona had. We moesten allemaal naar onze hut en vanavond geen gezamenlijk diner maar roomservice. Om 6 uur vanavond verder nieuws en als dit echt zo is dan veranderen alle plannen weer.
Ik heb nog maar een laatste foto vanaf het Lido dek toegevoegd in de hoop dat het niet de laatste buitenfoto is.
We houden moed!!!!
22 Maart 2020 - 20:05
Nel Van En Berg:
Lieve Tineke en George,
Jullie maken veel mee zowel mooie momenten als nu de wereld op zijn kop staat door het corona virus. In ieder geval zitten jullie op een luxe boot en genoeg eten en dronken. Hopelijk heeft die ene zieke een gewone griep. Hier bij ons komen bijna iedere dag nieuwe maatregelen om ons te beschermen. Alles is gesloten alleen de supermarkten draaien op volle toeren. Gelukkig wonen we in een dorp en wandelen veel en komen met minder mensen in contact.Wij hopen dat jullie genieten ook nu het anders gaat als de bedoeling was.
Liefs nel en Wim -
22 Maart 2020 - 20:43
Arrianne:
Och och..deze vakantie vergeten we never nooit meer... -
23 Maart 2020 - 07:24
Martine:
Ik hoop zo voor jullie dat het een gewone griep is! Wat een bizarre tijd is het toch! -
23 Maart 2020 - 07:32
Yannick :
Spannende tijd allemaal. Wel een hele mooie foto! -
23 Maart 2020 - 08:02
Patrick Rijnaard:
De Zaandam was net op het nieuws bij RTL4. Aangegeven werd dat er 13 mensen zijn met groepsverschijnselen en dat er daardoor 29 gasten in quarantaine zitten. Nou maar hopen dat het geen corona is !! Hou ons op de hoogte. -
23 Maart 2020 - 10:13
Jan Kleijne:
George
Miin dochter Charlotte zei toen ze dit hoorde " tjongejongejonge". Hopenlijk geen corona aan boord,
groetjes jan